camperplaatsen altijd binnen handbereik!

campercontact_app

Met de app Camperplaats voor zowel de iPhone als de Android heeft u informatie over meer dan 14.000 camperplaatsen in 38 landen altijd binnen handbereik.
De app bevat gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperplaatsen, foto’s en beoordelingen aan de app toe te voegen. Ook kunnen kampeerautobezitters, met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet, routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar ze hun camper geparkeerd hebben.

camperplaatsen ook offline!

De app werkt ook offline, waardoor roamingkosten in het buitenland geen rol spelen. De app is compatibel met smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).
Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie om met de app aan de slag te gaan.
De  app is inmiddels beoordeeld door Iphoneclub bekijk de beoordeling .

Downloaden
U kunt gratis de proefversie van de app via de app store van Apple en via Google Play downloaden. In deze gratis versie wordt een selectie van alle camperlocaties getoond. Op deze manier kunt u testen of de app aan uw wensen voldoet voordat de volledige versie wordt aangeschaft (NKC-leden gratis).

camperplaatsen