Camperonderhoud en installatie

camperonderhoud

Het lijkt alsof Kruisinga campers alleen maar verhuurt maar u kunt er ook terecht voor uw camper onderhoud, het technisch onderhoud, het herstellen van schade, het leveren van onderdelen (Roller team, Riviera en Burstner) en accessoires en het installeren van onder andere:

Verder kunnen we ook elektrische storingen in koelkasten, boilers en kachels verhelpen.

vloeren verstevigen met kunsthars.
Wordt uw vloer zacht in de camper omdat u veel op een plek loopt (zoals bij de toegangsdeur en voor de keuken) dan kunnen wij uw vloer impregneren met kunsthars waardoor deze weer als nieuw wordt.

gascontrole

Kruisinga campers controleert uw gasinstallatie op lekkage. Door hogere druk te zetten op het leidingsysteem in uw camper kan eventuele lekkage opgespoord worden en verholpen. Zo kunt u met een veilig gevoel met uw camper op pad.

vochtcontrole

Het is van belang dat elk jaar uw camper op vochtinwerking wordt gecontroleerd. Door veroudering van kitafdichtingen en het werken van het materiaal door temperatuurverschillen tussen zomer en winter, kan er lekkage ontstaan waardoor de wand en het dak vochtig kan worden waardoor er schimmel kan optreden of nog erger de wand kan gaan rotten.

camperonderhoud

Door jaarlijks uw camper bij ons te laten controleren op vocht, krijgt u zekerheid over de toestand van uw camper. Mocht er onverhoopt toch vochtinwerking optreden dan kunnen wij dat ook voor u oplossen en herstellen.

Poetsen en schoonmaakwerkzaamheden

wisseldag schoonmaak

 

Zomer- en winterklaar maken

Het is van belang dat u ook ‘s-winters goed op uw camper past. Hiermee voorkomt u storingen en hoge kosten door bijvoorbeeld bevriezingen.
En ook na de winterperiode kunnen wij uw camper weer gereed maken voor de zomer, zodat u weer ongestoord kunt genieten van uw camper.

Met een goed camper onderhoud voorkomt u storingen en problemen met uw camper tijdens uw vakantie.