camperverhuur en verkoop – Kruisinga Campers

In het Friese Jirnsum begint voor de “Globetrotter” het eerste avontuur van camperverhuur.

Verkoop

Bij het camperaanbod vindt u de nieuwste camper modellen van Bürstner, van CI (Campers International) de nummer 1 van Italië en Rollerteam. Zowel nieuw als gebruikt.

Van bumper tot bumper in uiterste staat van paraatheid. En daarmee garanderen zij u een zorgeloze en avontuurlijke vakantie die iedereen op zijn of haar manier kan invullen.

Camperverhuur

Ook voor camperverhuur van campers kunt u bij Kruisinga terecht. Informeer vrijblijvend naar deze unieke manier om de kampeerwagen te leren kennen.

Een team van vakbekwame mensen in combinatie met een ultra moderne werkplaats staan borg voor zorgeloze kilometers in uw camper.

Voor de camperverhuur wordt de camper grondig onderhouden. Wist u dat elke verhuurcamper is voorzien van een kluis, dakairco en cruise-control? Voordat het grote avontuur en het grote genieten kan beginnen, brengt een bezoek aan de showroom in Irnsum u al in andere sferen. Vakantiesferen wel te verstaan. Neem plaats in een van onze vakantiemobielen en u zult ervaren dat de vrijheid reeds is begonnen.

Vanaf nu kunt u gaan en staan waar u wilt. Voor onze contact gegevens en routebeschrijving kunt u terecht op onze contact pagina.

 

Kruisinga Campers…. een onbegrensde relatie!

camperverhuu kruisinga camperscamperverhuur 2 kruisinga campersimg-bedrijf1